Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


tepak sirih
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
tepak sirih



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 22-Aug-2006 00:25
Majlis Pertunangan Hazelini & Hakeem




Merancang untuk drive ke Pulau Pinang awal pagi lebih kurang 3pagi tapi entah kenapa mata tak nak lelap, jenguk jenguk masa baru jam 11.30mlm .. rasa penat masih belum hilang selepas sehari suntuk ambil gambar sanding di Kuala Lumpur (10am-4pm) and then terus cabut ke Melaka untuk event Nikah selepas Isyak. Alhamdulillah kire cepat gak Kadi nikahkan pasangan bahagia Nur & Iman (gambar mereka dlm episod akan datang lah :-D )

Oleh kerana mata tak nak lelap terus mandi pakai baju tidur and start engine kereta.. err baju tidur? ya baju tidur.. selesa sikit kalau nak tidur tidur ayam dlm keta :-D Bertolak jam 12.30 tengah malam dari Melaka and Alhamdulillah sampai di Pulau Pinang jam 9pagi.. sempat tidur ayam kat Ipoh dlm 40 minit sebelum sembahyang subuh kat highway.... kire kire laju gak lah mandu tapi assume memalam nie kuda putih kurang menembak orang so tertekan pedal minyak lebih sikit LOL

Sampai penang ingatkan nak check-in hotel tapi pikir-pikir rugi pulak pasal shooting start dari 11pagi hingga malam so teruih cancel, drive ke rumah member yang juga merupakan ex-client.. hehehe bestnya ramai gak kenalan aku kalau tak mesjid lah jawabnya aku singgah untuk refresh :-D After dah refresh terus ke rumah Hazel di Butterworth.

Kalau disini cara pertunangan dengan kite di KL lebih kurang sama cuma nampak lebih grand and penuh beradat. Love all the moments penuh emosi serta kemeriahan memang terpancar disetiap wajah. Selepas habis shoot di rumah Hazel aku terus naik feri heading to Penang Island untuk ke rumah Hakeem, rupanya Penang nie cepat berkembang ... baru je bulan April mai ke sini.. Penggambaran di rumah Hakeem habis tepat jam 12tengah malam and from there aku terus drive ke Thailand! yaaa Thailandddd... actually ada job di Haadyai/Songkhla.. isnyaallah di lain masa I'll publish gambar kat sana..


To Hazel & Hakeem tahniah and kami doakan semoga ikatan ini berkekalan sehingga ke jinjang pelamin and to tohers seperti biasa enjoice the piccas!


Venue: Pulau Pinang & Butterworth

I'll be in Bali from 27th untill 29th August.. if anyone nak pekena air jerok disana .. mesej aku yach!

Rafi's Photography / Magic Clickers (Co.No: 89245-P)
Principal Photographer
H/P +6 012-6774777
Email: rafi@streamyx.com / info@magicclickers.com
YM: fastreme
Kementerian Kewangan : 357-01018256 ( Bidang Fotografi )
Gambar Perkahwinan @ http://www.gambarkahwin.com.my
Magic Clickers @ http://www.magicclickers.com

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.